©2019 by My Site. Proudly created with Wix.com

Retro Scooter

 

Retro Scooter

Een retro scooter herken je meteen aan zijn uiterlijk. Retro scooters zijn vaak uitgevoerd in zachte kleuren, hebben een rustig en rond uiterlijk en worden gekenmerkt door een grote ronde koplamp. Tevens worden retro scooters voorzien van veel chromen elementen en een breed stuur. Veel retro scooters hebben ook een luxe buddyseat waarbij de passagier wordt voorzien van een ruggensteun. Retro scooters zijn ook wat breder uitgevoerd dan de normale of sportieve scooter. Zoals je wellicht weet is Vespa de eerste geweest welke de retro scooter heeft geïntroduceerd. Vespa betekend in het Italiaans wesp. Als je goed kijkt naar de achterkant van de scooter dan zul je het achterlijf van dit insect in de retro scooter terugzien.

 

Welke merken retro scooter heb je

Vespa is een van de meest bekende merken als het om retro scooters gaat en is absoluut de grondlegger van dit tijdloze model. Vespa staat voor kwaliteit en dat merk je ook meteen terug in de verfijnde afwerking en de prijs. Wie op zoek is naar een goedkope scooter zal niet direct bij de Vespa terecht komen.

Er zijn een aantal merken die zich vooral focussen op retro modellen, maar er zijn ook merken die zowel sportieve als retro uitvoeringen op hun naam hebben staan.

 
 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now